خط سلف سرویس رستورانی سه خطه

خط سلف سرویس رستورانی تعداد زیادی  از مشتریان رستوران ها ترجیح می دهند که غذایی که قرار است میل کنند را ببینند و خود انتخاب کنند اما عملا این امکان وجود ندارد. غیر از رستوران های سلف سرویس اما خب هر کاری قوانین خودش را دارد و مشتری نباید به تمام غذاها دسترسی داشته باشد چرا که بهداشت غذاها به خطر می افتد اما با این دستگاه مشتری می تواند آن سوی دستگاه بایستد .
از پشت رف و شیشه غذای خود را انتخاب کند تا کارکنان برایش سرو کنند.
مناسب ترین دستگاه برای سرو غذا و خوراک ها در رستوران های سلف سرویس و تالار های پذیرایی که به صورت گرم و مناسب خورش ، برنج ، کباب ، سوپ و آش را می توان برای مدعووین سرو نمود.
دارای رف و ریل و شیشه ، به همراه نمای طرح دار سه خطی استیل با نور مخفی دستگاه کانترگرم بیشترین کاربرد را درآشپزخانه های صنعتی نقش آفرینی می کند ، به طوریکه از تعداد بالای سفارش در اشکال و کاربرد های مختلف و فروش آن به راحتی می توان به این نتیجه دست یافت.
گرم کردن و تازه نگاه داشتن کیفیت غذا همراه با رطوبت ملایمی که به آن می رسد از برجسته ترین مزایای این دستگاه می باشد که شما می توانید همواره در ساعت های طولانی غذایی با طعم و بوی تازه و گرم برای مشتری سرو نمایید.

Rate this post