کانتر گرم رستورانی با رویه سنگ کورین

 

کانتر گرم با رویه ای از جنس سنگ کورین که گرم کردن و تازه نگاه داشتن کیفیت غذا همراه بارطوبت ملایمی که به آن میرسد از برجسته ترین مزایای کانتر میباشد که شما میتوانید همواره در ساعت های طولانی غذایی با طعم و بوی تازه و گرم برای مشتری سرو کنید.
سالاد بار یا کانتر سالاد بیشتر در رستوران های کلاسیک ، ایرانی ، تالارها و هتل استفاده می شود و این امکان را به مشتریان می دهد تا خودشان حق انتخاب نوع سالاد یا غذای خود را داشته باشند.
اسکلت کانتر گرم از پروفیل استیل طراحی شده و بدنه آن به نوع سفارش ، قابل ساخت از استیل ، چوب ، سنگ ،‌ سنگ مصنوعی کورین و MDF می باشد که بهترین انتخاب استیل خواهد بود.
سطح روی دستگاه قابلیت جاگذاری بن ماری از ۱/۱ تا ۱/۹ را دارا می باشد.
کمپرسور این دستگاه دانفوس آلمان بوده و ابعاد آن به درخواست مشتریان قابل طراحی و سفارش است.

Rate this post