خط سلف سرویس شرکتی

خط سلف سرویس شرکتی نمای استیل در خط سلف سرویس غذاخوری جهت اداره جات و شرکت ها
خط سلف سرویس جهت تامین غذای مشتریان یا پرسنل و یا مهمانان مجالس شما طراحی و ساخته می شود.
بیشترین کاربرد را در دانشگاه ها ، هتل ها ، رستوران ها ، سازمان ها و ادارات ، کارخانه ها و گروه های صنعتی بزرگ ، بیمارستان ها ، فودکورت ها و تالارها داراست.
اغلب سلف سرویس ها از پنج بخش اصلی تشکیل شده که شامل دستگاه های ذیل است :
کانتر گرم
کانتر سرد
کانتر نوشابه
کانتر ساده
کانتر قاشق و چنگال
بخش های تشکیل دهنده خطوط سلف سرویس
امکان دارد بنا به منوی غذایی که شما ارایه می دهید متغیر باشد.
لازم به توضیح است که خطوط سلف سرویس صرفا جهت ارائه و سرو تعداد زیادی غذا در حداقل زمان ممکن است و هیچگونه کاربردی در زمینه پخت و تهیه آن ندارد.
خط سلف سرویس بسته به محیط و فضای دکوراسیون پذیرایی از مهمانان و مشتریان در انواع و اشکال مختلف قابل طراحی و ساخت است که میتوان از نمونه هایی با عنوان های ذیل استفاده کرد.
خط سلف سرویس با نور مخفی

Rate this post