خط سلف سرویس جهت تامین غذای مشتریان یا پرسنل طراحی می شود و بیشترین کاربرد آن برای هتل ها رستورانها دانشگاه ها سازمان ها ادارات کارخانه ها بیمارستان فودکورت ها تالار ها و فست فود ها می باشد.
که تشکیل شده از چندین نوع کانتر با کاربری های مختلف میباشد و هر کدام نسبت به طراحی و خط سلف سرویس دارای ابعاد مختلف می باشد.
خط سلف سرویس را نیز میتوان به گونه ای طراحی کرد که دکوراسیون داخلی هارمونی داشته باشد و در نمای جلوی آن از متریالی چون سنگ چوب و سنگ مصنوعی استفاده کرد.
اسکلت و بدنه خط کانتر سرد و گرم از استیل ضخیم ضد زنگ تهیه شده است که بسیار مقاوم می باشد.
خط کانتر سلف سرویس دارای دو دستگاه گرم و سرد می باشد.
روی هر لگن یک درب جداگانه است که از ورود آلودگی ها به درون لگن ها جلوگیری می کند.
دارای لگن استیل نگیر 304 به ضخامت یک میل
دارای بدنه استیل نوع 430 به ضخامت 0/8 میل
به همراه پایه های قابل ریگلاژ و تنظیم
دیدگاهتان را بنویسید