کباب پز نیمه اتوماتیک نواری بدون دود
کباب پز نیمه اتوماتیک نواری بدون دود که ظرفیت پخت 400 الی 600 سيخ كباب در ساعت را دارد ، میتوان از این دستگاه در تالار ، رستوران ، بیمارستان ، هتل ، پادگان ، شرکت ها استفاده نمود .
این دستگاه ویژگی های زیادی دارد که به اختصار در زیر به آنها خواهیم پرداخت :
- داغ نشدن دسته سیخ ها.
- گرم نشدن محیط وکاهش انتشار حرارت.
- پخت آسان و یکنواخت کباب به صورت نیمه اتوماتیک.
- طبخ انواع کباب بدون تولید دود.
- دارای قابلیت تنظیم سرعت پخت.
- عدم نیاز به نیروی ماهر.
- سیستم چرخش یکنواخت در تمام طول ریل.
- دارای شعله غیر مستقیم از بالا تابشی.
- قابلیت پخت انواع کباب به ظرفیت ۴۰۰ الی۶۰۰ سیخ در ساعت.
- کاهش مصرف سوخت تا بیش از ۱/۵ کباب پز های سنتی.
- دارای هود تمام استیل.
- بدنه خارجی دستگاه تماما استیل.
- دارای پایه های چرخدار مجهز به قفل کن جهت سهولت در جابجایی دستگاه.
- دارای ریل و سینی مخصوص در قسمت خروجی دستگاه به منظور هدایت کباب طبخ شده به داخل سینی.
- ابعاد دستگاه ، طول ۸۰ cm، عرض ۶۵ cm و ارتفاع ۲۰۰ cm .
- پایین بودن هزینه نگهداری.
- هزینه های تعمیر و نگهداری دستگاه پایین.
- تخلیه خودکار سیخ ها.
- تماس غیر مستقیم کباب با سطح شعله.
- مجهز به موتور ۳ فاز و برق مصرفی تک فاز.
- مجهز به اینورتور جهت تغییر دور دستگاه.
- ساخته شده از شاسی پروفیل استنلس استیل ۳۰۴.
- بدنه ساخته شده از ورق استیل AISI 304 18/10.
- دارای زنجیر و قلاب سیخ استنلس استیل.
- دارای اینورتور جهت تنظیم حرکت پیشروی ریل.
- دارای ترموستات دیجیتال چهت تنظیم میزان حرارت پخت.
- قابلیت ساخت طبق سفارش مشتری مشعل خطی و سرامیکی.
- کاهش نیروی انسانی و زمان عملیات پخت.
- ساخته شده از شاسی پروفیل استیل ۳۰۴.
- بدنه ساخته شده از ورق استیل ۳۰۴.
- دارای زنجیر و قلاب سیخ استیل ۳۰۴.
- دارای ترموستات دیجیتال جهت تنظیم میزان حرارت پخت.
- دارای بدنه عایق بندی شده باظرفیت گرمایی ۱۲۰۰ درجه.
- اسکلت پروفیل ۴×۴ با پوشش رنگ الکترو استاتیک یا استیل.
- قابلیت تنظیم سرعت گردش نوار.
ارائه دستگاه به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش است و به سراسر ایران ارسال می شود تا تقدیم به مشتریان عزیز گردد.
ابعاد | طول ۸۰ cm، عرض ۶۵ cm و ارتفاع ۲۰۰ cm |
---|---|
جنس بدنه | استیل |
موتور | موتور ۳ فاز و برق مصرفی تک فاز |
گارانتی | 1 سال |
خدمات پس از فروش | 10 سال |
دیدگاهتان را بنویسید