خط سلف سرویس آشپزخانه صنعتی

خط سلف سرویس یکی از انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی است که در دنیای خوراکی امروزی مزایای فراوانی را داراست . در صنعت خوراکی ، امروزه هر چه رستوران و یا محل کسب و کار شما شیک تر و مدرنیزه تر باشد، شما به خطوط سلف سرویس قوی تری نیازمند خواهید بود . شما می توانید در هتل ها، رستوران ها، مهمانپذیرها ، و حتی در اغذیه فروشی ها از خط سلف سرویس استفاده بهینه نمایید به عنوان مثال برای بخش صبحانه در هتل ها و … . استفاده ای که اکثراً از خط سلف سرویس می شود جهت نگهداری و سرو غذا است و هیچگونه ارتباطی با پخت غذا و آشپزخانه مرکزی ندارد. اجزای خط سلف سرویس عمدتاً از چندین نوع کانتر تشکیل شده که در این نوع از کانتر ها مواد غذایی مختلف اععم از غداهای گرم ، غذاهای سرد ، دسر ها ، پیش غذا ، انواع سوپ ، انواع خورشت ها،  پلو ، چلو و یا حتی نوشیدنی ها و انواع سالادها و مخلفات دیگر نگه داری می شود. جنس کانترهای تشکیل دهنده در خط سلف سرویس معمولاً از نوع تمام استیل، روکش کورین و یا چوب ساخته می شوند که به آنها رف و ریل هایی از لوله های استیل ، متصل می‌گردد. خط سلف سرویس نیز در بخش های مختلفی مانند آشپزخانه و سالن غذا خوری مورد استفاده قرار می گیرد و به گونه ای طراحی شده تا نگهداری مواد غذایی به بهترین نحو  و با دمای مناسب صورت پذیرد و همچنین دسترسی به اغدیه سریع راحت و به ساده ترین شکل امکان پذیر باشد.

استفاده از خط سلف سرویس در بخش آشپزخانه چه مزایایی دارد؟

خط سلف سرویس یکی از پرکاربردترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی است که ویژگی هایی دارد، در ادامه به آنها خواهیم پرداخت :

  1. غذا را بهتر و سالم تر نگه می دارد.
  2. باعث جداسازی مواد غذایی و تفکیک آن ها از هم می شود.
  3. استفاده از مواد غذایی راحت تر صورت می گیرد.
  4. استفاده همزمان از مواد غذایی گرم و سرد و نوشیدنی ها و سالادها جهت سرو کردن.

ارائه دستگاه به همراه یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش است و به سراسر ایران ارسال می شود تا تقدیم به مشتریان عزیز گردد.

Rate this post