مواد لازم برای ساندویچ گوشت ایتالیایی : برای 12 نفر

 گوشت بدون استخوان1٫300 کیلوگرم
 پیاز خرد شده1 عدد
 سس ایتالیایی بدون چربی1 فنجان
 سرکه بالزامیک1 قاشق غذاخوری
نان همبرگر12 عدد
پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلاسه چهارم فنجان
فلفل دلمه قرمز سوخاری شدهسه چهارم فنجان
برگ ریحان تازهسه چهارم فنجان

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی :
اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید. حالا آن را به چهار تکه قسمت کرده و داخل آرام پز ریخته و پیاز و سس را هم اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم برای 10 تا 12 ساعت بپزد. (یا روی حرارت بالا برای 5 تا 6 ساعت تا زمانی که گوشت نرم شود)

بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آرام پز خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید). کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش کنید. (اگر دوست داشته باشید می توانید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو کرده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو باید آن را گرم کنید)

گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آرام پز برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کرده و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید.

هنگام سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.

Rate this post