مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست ۵۰۰ گرم
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
آرد ۱ استکان
1استکان پنیر پیتزا ۱ استکان
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
روغن زیتون یا مایع ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید یا (می توانید چرخ کنید)، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکوها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را می توانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید.
دستور نان خانگی بدون خمیرمایه
در کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز می دهیم تا خمیر بدست نچسبد ،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت می دهیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کرد و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید،ماهیتابه نچسب را بذارید روی حرارت ملاین تا داغ شود و خمیر باز شده را بگذارید روش وقتی حباب زد با قاشق روی نان فشارهایی مختصر وارد کنید و همزمان بچرخانید ،یک طرفش که طلایی شد برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد برای هر طرف تقریبا دو سه دقیقه کافی می باشد
دیدگاهتان را بنویسید