مواد لازم :

 

سینه مرغ بدون پوست                             ۵۰۰ گرم

تخم مرغ متوسط                                    ۲ عدد

آرد                                                      ۱ استکان

1استکان پنیر پیتزا                                  ۱ استکان

پیازچه خرد شده                                    ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده                                   ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر                                              ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا           به میزان لازم

روغن زیتون یا مایع                                   ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید یا (می توانید چرخ کنید)، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی  حرارت متوسط  ​رو به کم  قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و  از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به ​​کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکوها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را می توانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید.

 

 

دستور نان خانگی بدون خمیرمایه

در کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز می دهیم  تا خمیر بدست نچسبد ،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت می دهیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کرد و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید،ماهیتابه نچسب را بذارید روی حرارت ملاین تا داغ شود  و خمیر باز شده را بگذارید  روش وقتی حباب زد با قاشق روی نان فشارهایی مختصر وارد کنید و همزمان بچرخانید ،یک طرفش که طلایی شد برگردانید  تا سمت دیگر هم بپزد  برای هر طرف تقریبا دو سه دقیقه کافی می باشد

 

Rate this post