مواد لازم :
سبزی گشنیز خرد شده ۳۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده ۱ ق غ
پیاز رنده شده ۲ عدد متوسط
سیر رنده شده ۶ حبه
تمر هندی نصف بسته
آرد ۱ ق غ
رب گوجه ۱ ق غ سرخالی
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیر رنده شده را سرخ می کنیم و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت می دهیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله) را که از قبل خوب سرخ کردیم به غذا اضافه می کنیم و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند ،سپس تمر هندی را با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد را هم با آب سرد حل کرده و اضافه می کنیم،و حدود نیم ساعت اجازه می دهیم تا به روغن بیوفتد و غلیظ شود ،سپس ماهی را آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل زردچوبه) کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده را داخل غذا قرار می دهیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بپزد تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کند ، اگر ترشی غذا کم بود می توانید دوباره تمر هندی اضافه کنید زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذا می شود. طعم غذا باید ترش و تند باشد . می توانید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید