مواد لازم : برای 4 نفر

سفیده تخم مرغ3 عدد
سس خردل1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شدهیک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب4/1 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان4 قطعه
سس سرکه و نمک گرم4/3 فنجان
سالاد کلم فرانسویبه دلخواه

طرز تهیه:

1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

Rate this post