مواد لازم برای مربای چغندر :

 چغندر قرمز 1 ‏کیلو
 شکر1/5 ‏کیلو
 گلاب و عرق بیدمشکنصف استکان
 آبلیمو1 ‏قاشق غذاخوری
آب4 ‏لیوان

 

طرز تهیه مربای چغندر :
چغندرها را در آب پخته و حبه حبه می‌کنیم یا به سلیقه خود با قالب های گل یا غیره قالب می‌زنیم. شکر و آب را در قابلمه‌ای جداگانه جوشانده و پس از آنکه غلیظ شد، چغندرها را به همراه یک استکان از آب چغندر داخل شربت ریخته و پس از 2 ‏- 3 ‏جوش، گلاب و بیدمشک و آبلیمو را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم. پس از آنکه آب مربا قوام آمد از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود.

Rate this post