مواد لازم برای شیرینی قیطونی :

 پودرقند۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
 آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
 روغن جامد ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل۱ قاشق مرباخوری
پودرهل۱ قاشق مرباخوری
گلاب۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگیبه میزان لازم

 

* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم

 

طرز تهیه شیرینی قیطونی:

کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

Rate this post