مواد لازم:

 

آرد2 پيمانه
تخم مرغ3 عدد
پودر قنديك پيمانه
روغن جامد يا كره4/3 پيمانه
شیرنصف پيمانه
بيكينگ پودر2 قاشق مرباخوري
وانیل2/1 قاشق چايخوري
اسانس دلخواه مانند رنده پوست پرتقالبه ميزان دلخواه
پودر كاكائو2قاشق غذاخوري


طرز تهيه:

ابتدا زرده و سفيده تخم مرغها را جدا كنيد و با همزن خشك و تميز سفيده ها را بزنيد تا كاملاً كف كند، سپس در ظرف ديگري كره يا روغن جامد را با همزن مي زنيم تا نرم و يكنواخت شود . سپس پودرقند را اضافه كرده و مجدداً با همزن ميزنيم. بعد زرده ها را يكي يكي اضافه كرده و با همزن مي زنيم وانيل و اسانس مورد نظرتان (مانند پوست پرتقال يا پودر زنجبيل يا دارچين يا پودر جوز هندي) را هم ميافزائيم و مخلوط ميكنيم. سپس نصف آرد را كه حتماً الك كرده ايم به همراه بيكينگ پودر و نصف شير به اين مخلوط اضافه مي كنيم و تمام مواد را مخلوط مي كنيم. سپس باقيمانده آرد و شير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم. در پايان سفيده ها را هم مي افزائيم و با چنگال به آرامي با بقيه مواد و در يك جهت مخلوط مي كنيم. فالب مورد نظرمان را كه بهتر است مستطيل شكل و داراي ديواره هاي بلند باشد چرب كرده و مقداري آرد داخلش مي پاشيم ، در صورتيكه مايليد كيك كشمشي داشته باشيد در آخر به همراه سفيده مقداري كشمش پلويي را كه از قبل خيس كرده ايد هم به مواد كيك بيفزائيد.

نصف مواد را در قالب بطور يكنواخت ميريزيم سپس كاكائو را با بقيه مواد مخلوط كرده و روي مايه سفيد رنگ در قالب كيك مي ريزيم. قالب را در فر كه از قبل گرم كرده ايم قرار مي دهيم. حرارت فر هم بايد تقريباً 175 درجه سانتي گراد باشد.

پس از نيم ساعت يك چاقوي تميز را در كيك فرو مي كنيم اگر چيزي به آن نچسبيد كيك حاضر است. مي توانيم روي كيك را با پودر قند يا خامه تزئين كنيم.

Rate this post