آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه : برای 4 نفر

 کره 2 قاشق سوپخوری
 روغن کانولا 1 قاشق سوپخوری
 پیاز (خرد شده) 1 عدد
 هویج (خرد شده) 2 عدد
 کرفس (خرد شده) 2 ساقه
 سیر (ریز شده)2 حبه
آویشن1 قاشق سوپخوری
برگ بو2 عدد
سس گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
پاپریکا1 قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
عصاره مرغ5 فنجان
سس ورسستر شایر1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش (تازه)1 قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)1/4 فنجان
ماهی سالمون450 گرم
پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو)2 قاشق سوپخوری

آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)

طرز تهیه :
1. یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.

2. با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.

نکته :
من سالمون را در مقداری روغن تفت دادم. شما می توانید آن را در فر بپزید یا آب پز کنید.

Rate this post