با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر بهمراه جو و دیگرسبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کیند که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.

زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه

زمان پخت: 3 الی 4 ساعت

مواد اولیه : برای 8 نفر

 

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره350 گرم
روغن مایع1 قاشق سوپخوری
آب گوشت400 گرم
پیاز خرد شده1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده2/1 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه4/1 قاشق سوپخوری
سیر2 عدد
برگ بو1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده1 پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده2/1 پیمانه
جو زود پز3/2 پیمانه
طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).

 

گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

Rate this post